Prodajni program

Rezalni in brusni diski PEGASUS

Brusilni materiali, vezani na smolo, izdelujemo pod blagovno znamko PEGASUS., Odrezana kolesa in brusni diski za uporabo na različnih materialih: kovina, kamen, beton in drugo. Izdelujemo kot profil F41 (ravno sredino), F42 (potisnjeno središče) in T27 profil. Naši rezalni diski s širino, tanki kot 1 mm ali več. Za rezanje in brušenje kovin ali nerjavečega jekla ter drugih materialov, kot so kamen itd. Prednosti izdelka za naše rezalne in brušenje plošč.

• Vrhunske surovine.
• Dodatna obstojnost
• Hitro rezanje
• Visoka odpornost
• Udobno rezanje (hitro in gladko rezanje, z nizkim kontaktnim tlakom).
• Gospodarstvo z dolgo življenjsko dobo!

V skladu s standardi MPA EN12413, VARNOST najprej!

Prekrivni diski PEGASUS

Izdelujemo pod blagovno znamko PEGASUS, izdelano z ALOX ali z ZIRCONIA. Za odstranjevanje materiala in dodelavo v enem koraku. Naši diski z loputami nudijo hitro brušenje brez spremembe barve obdelovanca, nizko toplotno površino, največjo zmogljivost odstranjevanja zalog, dolgo delovno življenjsko dobo in popolno kakovost površine. Uporabite v aplikacijah, kot so brušenje zvara, odstranjevanje rja, odstranjevanje rje, brušenje robov in varilni šiv. mešanje. Lahko se prilagodi večini kotnih brusilnikov. Izdelujemo loputaste plošče s T27 (ravnim) in T29 (izbočenim) profilom.

• Primerno za visok .. delovni tlak
• Tudi rezanje .. uspešnost
So idealni izdelki za vsa legirana, nelegirana jekla, nerjavna jekla, nikelj, titan, železove in neželezne materiale.

Netkani zvitki

Netkani abrazivi – abrazivna najlonska vlakna z zrnom, vezana skupaj s sintetičnimi smolami – se uporabljajo za pripravo in nanos končnega izdelka. Tkanine, izdelane z odprto mrežo, so vodoodporne, pralne in prožne. So odporni proti obremenitvi in rji ter neprevodni in jih je mogoče uporabiti vlažne ali suhe na večini kovin za doseganje enakomernega zaključka, tudi na nepravilnih površinah. Naši netkani abrazivi so izdelani kot džambo zvitki 0,92m x 120m ali majhni zvitki 115mm x 10m, podloge za pločevine ali brusne plošče.

• Nizka toplota – brez razbarvanja obdelovanca
• Prilagodljiv in dolgotrajen
• Zelo nizka odstranitev zalog
• Zaščitite površino pred korozijo
• Zmanjšana obremenitev.

Neobločeni netkani diski

Ta kolesa so oblikovana iz ponovno predelanega netkanega abraziva, ki daje lahkotno teksturo z nadzorovano agresijo. Nekompatificirani netkani abrazivi za odstranjevanje, čiščenje in dodelavo do predhodnega poliranja. En delovni korak samo od brušenja zvarnih šivov do popolnih, sijočih površin. V oblikah diskov z luknjo ali s plastično podlago.

Kombinirani loputasti diski (COMBI)

Diski COMBI so narejeni z nadomestnimi plastmi prevlečenega abrazivnega materiala iz tkanine (cirkonija) in netkanega površinskega materiala. S kombiniranim diskom lahko brušite in popolnoma dokončate varilni šiv iz nerjavečega jekla v eni operaciji. Omogoča tudi mletje tig zvarov. Tako prihranite čas, stroške in izboljšano dodelavo. Obstajajo 3 stopnje: groba – srednja in dobra.

Semi – Flex diski

Vsestranske diske za brušenje in pripravo površin za zidanje in druge materiale. Visokokakovostna zrna iz silicijevega karbida se veže na podlago iz vulkaniziranih vlaken. Valovi na disku omogočajo visoko odstranjevanje zalog in hladno brušenje. Polprogibni diski za uporabo na kotnih brusilnikih Primerni za površinsko čiščenje in brušenje betona, marmorja in naravnega kamna. Tudi polprogibni diski so primerni za uporabo na plastičnem in poliestrskem polnilu za ojačitev s steklenimi stekli (popravila karoserije avtomobila)

Netkani diski
(površinsko kondicioniranje)

NESKLJIVO (površinsko kondicioniranje)

Za redno delovanje kovinskih površin, na primer čiščenje prask, odstranjevanje oksidov in enostavno odstranjevanje.
Imajo visoko učinkovitost, z zelo odprto strukturo. Imajo veliko produktivnost v primerjavi z vsemi vlakninami in nižje skupne stroške. V rjavi – rdeči – modri in sivi barvi. Na voljo imamo v obliki loputih diskov in majhnih plošč s hitro menjavo.

Netkani diski Nylon (čisti in trakovi)

NON WOVEN – NYLON DISCS (Clean & Strip)

Za brušenje, grobo čiščenje, odstranjevanje barv, kovanje oksida, rje in kemičnih ostankov. Visoka učinkovitost z zelo odprto strukturo. Čiščenje zvar in modriranja, zlasti površine iz nerjavečega jekla po vroči koroziji, čiščenje tudi površine polnila.
Zelo priljubljeno področje uporabe v avtomehaničnih servisih. V vijolično-modri in črni barvi. Imamo diske v obliki lopute, kot diske (kolesca) z luknjo 13 mm in kot majhne diske za hitro menjavo (speed-fix).

Diski za poliranje volnene volne

Izdelano z dvema vrstama:

A) s FLAPS iz kakovostne posebne klobučevine. Na voljo v 115 mm x 22,23 mm s podlago iz steklenih vlaken.

B) s polno masivno volno čutijo posebno kakovostno. Na voljo v 115 mm x 22,23 mm s plastično podlogo.

Obe vrsti, ki se uporabljata za brušenje in dodelavo zrcala v vseh kovinah in uporabljata za poliranje. Izdelek ekonomične cene.

Velcro diski

Velcro diski na trpežnem papirju za brušenje brez prahu in popolne površine. Na voljo v različnih vzorcih lukenj. Uporablja se za avtomobilsko industrijo (popravilo karoserij), lesno industrijo, laki, talno brušenje itd.

Imamo Velcro diske ALOX z rdečo barvo in Velcro diske z vrhunsko prevlečenim cinkovim stearatom, z rumeno barvo.

• Visoka stopnja odstranitve
• Zelo dolgo življenje
• Zmanjšana obremenitev
• Zaključek odličen.

Vlakni diski

Smole Fiber Diskovi so ploščati diski, ki se uporabljajo za težko brušenje in odstranjevanje zvara. Sestavljena je iz trdne podlage iz vlaknene plošče, prevlečene z enojnim slojem smole in abraziva. Imajo pripomočke za mletje v AO in ZA izdelkih.

Ta pripomoček za mletje pomaga pri uspešnosti in ohranja hladilno ploščo med mletjem. Naši vlakneni diski imajo odprtino za arbo, ki omogoča pritrditev na rezervno podlogo, s katero se vedno uporabljajo.

FIBER diski, ki se uporabljajo za odstranjevanje težkih zalog na električnih in pnevmatskih kotnih brusilnikih.

ABRASIVE pasovi in kolesa FLAP

-Abrazivni pasovi za prenosne stroje. Na zalogi z nekaj standardnimi dimenzijami.

-Klopna kolesa s krakom 6 mm, izdelana samo iz abrazivnih krp ALOX ali v mešanici z netkanimi abrazivi.

-Klopna kolesa v odprtini 120 mm x 100 mm x 19 mm z netkanim brusnim materialom ali z abrazivno krpo ali z mešanico le-teh. Primeren za različne namene uporabe, od čiščenja površin do satenaste obdelave in lahkega odvajanja.

Idealno za konturno brušenje in dodelavo jekla, nerjavečega jekla in barvnih kovin.

Polirni material

Poliranje diskov in platišč iz sisala, bombaža, ščetk iz vlaken Tampico, ščetk iz jeklene žice itd.

V različnih dimenzijah glede na željo kupcev. Za poliranje vseh vrst kovin, jekla – nerjavnega jekla – neželeznih kovin – aluminija – brona itd.

Tudi tekočih in trdnih polirnih spojin, kot tudi abrazivnih pasov za predhodno poliranje.

Krtače Tampico iz vlaken in žice

Wireampico Fiber and Steel žične ščetke z jekleno žico 0,08 mm, ki se uporabljajo za čiščenje in dodelavo METAL.

Uporablja se v velikih količinah pri poliranju jekla in nerjavečega jekla. Tako kot v industriji kuhanja nerjavečega jekla tudi proizvajalci lončkov in ponv itd. Vlakna Tampico so naravni abrazivni in polirni izdelki rastlinskega izvora.

Jeklena prepletena žica v 0,08 mm Bessemer kakovosti, je tudi zelo dober izdelek za poliranje kovin.

Diamantni diski (rezila)

Uporaba diamantnih rezil hitro narašča, saj ljudje postajajo vse bolj usposobljeni in izkušeni ter zahtevajo boljše in hitrejše rezultate. S poglobljenim znanjem gradbeništva in gradbeništva PEGASUS ponuja vrsto diamantnih rezil, da zadovolji vsako povpraševanje.

Vsi diamantni rezili PEGASUS ustrezajo najvišjemu evropskemu varnostnemu standardu EN13236, kar zagotavlja, da so vsi izdelki izdelani in testirani na najvišjo kakovost. Vsi izdelki PEGASUS so lasersko označeni v skladu s standardi EU.